Wordt uw kind 4 jaar of wilt u een ouder kind op onze school inschrijven?  

Dan wilt u natuurlijk wat meer van de school weten. Waarschijnlijk heeft u al een eerste indruk gekregen door eens rond te kijken op onze website. Maar hoe draait de school nu "in het echt"? Om dat te zien,  kunt u het beste een afspraak maken met adjunct directeur Rita Dolmans of adjunct directeur (in opleiding) Eva Vroemen.
We nodigen u dan uit voor een oriënterend gesprek. U kunt al uw vragen stellen en u krijgt alle informatie over de school en een persoonlijke rondleiding. Natuurlijk is uw kind hierbij van harte welkom.

Aanmelding is mogelijk voor elk kind, waar u ook woont. Wij verzoeken u aanmeldingen van nieuwe leerlingen voor groep 1 (jongste kleuters) te doen rond hun derde verjaardag, zodat wij een goede planning kunnen maken. U kunt uw kind op elk moment van het jaar aanmelden. U hoeft dus niet te wachten op een open dag.

Inschrijfformulieren kunt u afhalen bij de directie of hier downloaden. Pas na bevestiging van uw inschrijving door de school is uw kind daadwerkelijk ingeschreven als leerling(e) van De WereldSter
Kom eens kennismaken!

T.a.v. de plaatsing van kleuters hanteren we de volgende regel:
* Kleuters mogen naar school komen op de dag dat ze 4 jaar worden. Vanaf 3 jaar en 10 maanden mogen ze al enkele keren komen om te kijken. Deze gewenningsdagen zijn geheel vrijblijvend en worden vastgesteld in overleg met de betreffende leerkracht. (in de maanden juni en juli zijn geen gewenningsdagen)

Voor ouders waarvan de kinderen onze school al bezoeken is een verkorte procedure mogelijk. U geeft het inschrijfformulier aan de directie af of stuurt het per e-mail toe.

Informatie nieuwe ouders

Wordt uw kind 4 jaar of wilt u een ouder kind op onze school inschrijven?  

Dan wilt u natuurlijk wat meer van de school weten. Waarschijnlijk heeft u al een eerste indruk gekregen door eens rond te kijken op onze website. Maar hoe draait de school nu "in het echt"? Om dat te zien,  kunt u het beste een afspraak maken met de directeur Maurice Driessens of de adjunct directeur Rita Dolmans. 043-3642813 of info.wereldster@innovo.nl