Wordt uw kind 4 jaar of wilt u een ouder kind op onze school inschrijven?  

Dan wilt u natuurlijk wat meer van de school weten. Waarschijnlijk heeft u al een eerste indruk gekregen door eens rond te kijken op onze website. Maar hoe draait de school nu "in het echt"? Om dat te zien, kunt u het beste via een mail (info.wereldster@innovo.nl) een afspraak maken met ons.
We nodigen u dan uit voor een kennismakingsgesprek. U kunt al uw vragen stellen en u krijgt informatie over de school en een persoonlijke rondleiding. Natuurlijk is uw kind hierbij van harte welkom.

Aanmelding is mogelijk voor elk kind, waar u ook woont. Aanmeldingen van nieuwe leerlingen voor groep 1 (jongste kleuters) dient u rond hun derde verjaardag te doen. U kunt uw kind op elk moment van het jaar aanmelden. Wij hebben geen open dag.

Inschrijfformulieren kunt u afhalen bij de conciërge of hier downloaden. Pas na bevestiging van uw inschrijving door de school is uw kind daadwerkelijk ingeschreven als leerling(e) van De WereldSter

T.a.v. de plaatsing van kleuters hanteren we de volgende regel:
* Kleuters mogen op onze school starten op de eerste schooldag nadat ze vier jaar geworden zijn. Vanaf 3 jaar en 10 maanden mogen ze 2 of 3 keer een dagdeel kennis komen maken met de school. Dit is geheel vrijblijvend en kan worden afgesproken met de betreffende leerkracht. De laatste vier weken van het schooljaar stromen er geen nieuwe leerlingen meer in op school.

Voor ouders waarvan de kinderen onze school al bezoeken is een verkorte procedure mogelijk. U geeft het inschrijfformulier, getekend door beide ouders met ouderlijk gezag, op school af of u stuurt dit op per post.

Informatie nieuwe ouders

Wordt uw kind 4 jaar of wilt u een ouder kind op onze school inschrijven?  

Dan wilt u natuurlijk wat meer van de school weten. Waarschijnlijk heeft u al een eerste indruk gekregen door eens rond te kijken op onze website. Maar hoe draait de school nu "in het echt"? Om dat te zien, kunt u het beste een afspraak maken via een mailbericht aan: info.wereldster@innovo.nl.